طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش

بابا غنوش , کالری بابا غنوش , طرز تهیه بابا غنوش , بابا قانوش , بابا قانوج , بابا غنوج , fhfh yk,a

بابا غنوش

بابا غنوش یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بابا غنوش تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بابا غنوش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه بابا غنوش با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم بابا غنوش

  • سیر ۶ حبه
  • پیازچه ۴ عدد
  • بادمجان ۶ عدد
  • زیتون برای تزیین
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • ارده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه بابا غنوش

ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و روی اجاق گاز یا منقل زغالی به صورت کبابی می پزیم .می توانید چدن های روی گاز را بر دارید و روی گاز همه جای بادمجان ها را کبابی کنید.آن وقت در قابلمه ای بزرگ آب سرد می ریزیم

و به مدت ۵ دقیقه بادمجان های کبابی شده را داخل آن قرار می دهیم و بعد از آب بیرون می آوریم و پوست روی آن ها که سوخته شده است را جدا می کنیم و در آبکشی بادمجان ها را می گذاریم تا آب اضافه آن ها بیرون بیاید.

سپس بادمجان ها را در میکسر قرار می دهیم و ارده،پیازچه،آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک،فلفل سیاه داخل میکس می ریزیم و می گذاریم تا خوب مخلوط و میکس شوند.اگر میکسر در دسترس نداشتید بادمجان ها و سیر را با گوشتکوب له می کنیم

و پیازچه را ریز ریز خرد می کنیم مواد را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بابا غنوش آماده شده را در ظرف می ریزیم و با روغن زیتون تزئین می کنیم و به جای روغن زیتون می توانید دانه های انار را نیز جایگزین کنید.این غذا را با نان سرو کنید. نوش جان